top of page

De Grote Curieuze Wedstrijd

Word jij onze strafste Curieus-ambassadeur?
Dan win je een fantastische taart!

Marscapone-taart.jpg

Wedstrijdreglement

 

De schoolvoorstellingen zijn uitverkocht, voor de weekendvoorstellingen gingen er al 750 tickets over de toonbank… maar er zijn ook nog vele mooie plaatsjes vrij en met jullie hulp willen we die vullen.

Daarom is er de Grote Curieuze Wedstrijd: de hoofdprijs voor de strafste ticketverkoper is de enige echte Curieus-nobelprijsmedaille én een fenomenaal lekkere versgebakken taart voor wel 12 personen.

 

Hoe deelnemen?

  • Tussen 5 oktober en 5 december moedig je vrienden en familie aan om tickets te bestellen via www.musicalcurieus.be

  • Je vraagt een copie van die gekochte tickets, en je schrijft op ieder ticket duidelijk leesbaar in grote drukletters je eigen naam. Ten laatste op 6 december stuur je een foto van die tickets (alles samen in één foto) naar curieus@podiumacademielier.be  met  onderwerp: ‘Curieuze wedstrijd’.  Je mag in je mail al zelf zeggen hoeveel tickets het zijn, wij tellen nog eens na.

  • Op 19 december maken we tijdens het (gratis!!) Help-a-fellow concert van Art Deco de drie winnaars bekend, én het totaalresultaat van jullie ticketverkoop. Als je niet kan komen, geen probleem: iedereen krijgt het grote nieuws ook per mail.

  • Let wel: alleen tickets verkocht tussen 5/10 en 5/12 tellen mee! De reserveringscomputer van CC De Mol houdt een waakzaam oogje in het zeil!

 

Eerste prijs: de Nobelprijsmedaille van Beste Ticketverkoper, én een grote 12-personentaart, versgebakken volgens jouw voorkeur (een roomtaart, een marsepeintaart, een fruittaart, je zegt het en ze wordt speciaal voor jou gebakken in onze stralende oven).
 

Tweede en derde prijs: ieder twee overheerlijke versgebakken appelcakes, recht uit het labo van Madame Curie.

bottom of page