Margriet Middel is allround musical artiest, choreografe, regisseur, dans- en speldocent. Ze genoot haar opleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, waarna ze jarenlang dagelijks op de planken stond in tal van musicalproducties zoals Sweet Charity, My Fair Lady, The Wiz, Hollywood in Concert, Joseph and the amazing Technicolor Dreamcoat, Chicago, Petticoat, The Little Mermaid, The Producers, 3 Musketiers en Moeder ik wil bij de Revue.Tevens speelde ze kleinschaliger voorstellingen zoals Volgend jaar lach je erom (Alex Klaassen, De Parade), BATON (Fringe Festival) en Als ik de zee maar zie… (Op locatie in Noord-Holland).
Momenteel stort ze zich vol overgave op het lesgeven, regisseren, choreograferen, creëren en productioneel managen van theaterproducties en creatieve acts op evenementen. Zo choreografeerde ze voor het derde seizoen van de tv serie #LikeMe, schreef en regisseerde ze de nieuwste editie van locatie theater Trillend Riet, choreografeerde/co regisseerde ze de vecht- en beweging scènes voor Troya (Toneelgroep Habitat X) en werkt als Creative Production Manager voor productiehuis The Cast/O’Contraire. Ze geeft musical lessen aan de Podiumacademie Lier en danslessen aan ouderen en mensen met de ziekte van Parkinson. Ze gaf al tal van workshops en lessen aan zowel kinderen als volwassenen en werkte met amateurs en professionals. Hierdoor kent ze alle facetten van het theater door en door, en die kennis doorgeven doet ze het liefst!
Dries Verstreepen studeerde Bachelor Dans op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en kreeg al les van Tony Vezich, Vittoria De Ferrari, Navala (Niku) Chaudhari, Iñaki Azpillaga en vele andere grote namen uit de danswereld.
Hij danste in producties van Agostina D'alessandro, Isabelle Beernaert, Thierry Smits (Cie Thor), Anton Lachky en Wim Vandekeybus (Ultima Vez).
Sinds 2011 verdiept hij zich in lesgeven, coaching en choreograferen. Zijn choreografieën werden al gebracht in stadsschouwburgen over heel Vlaanderen.
Door de jaren heen ontwikkelde hij meer en meer zijn eigen werk, "Energy Recycling”, dat hij tot in China via workshops en intensives meegeeft met zijn studenten.
Hij experimenteert met de kracht van verlenging en het visualiseren van energielijnen die ons lichaam door de ruimte trekken. Dit wordt toegepast op circulaire bewegingen, floorwork en acrobatie.
De Energy Recycling methode kan een unieke mogelijkheid ontgrendelen om onszelf uit te drukken met kracht, volume, stabiliteit en fluïditeit.